8.2.23

Oy Lause ja jäsen Ab

 


"Oy Lause ja jäsen Ab

Oy Lause ja jäsen Ab on vanha perheyhtiö, joka nyt on vaikeuksissa. Konkurssi uhkaa, ellei firmassa saada tehtyä suuria muutoksia. Pelkän toimitusjohtajan voimin tämä ei kuitenkaan onnistu. Yhtiökokous pitäisi saada koottua, mutta sukulaiset ovat levittäytyneet ympäri maailmaa ja heitä on vaikea tavoittaa.

Pekka Predikaatti on ainoa paikalla oleva jäsen, mutta mikäli päätöksiä halutaan saada aikaiseksi, tarvitaan kokoukseen myös Seija Subjekti, Olli Objekti, Paavo Predikatiivi, Aune Adverbiaali ja Antti Attribuutti.

Teidän tehtävänne on paikallistaa perheen puuttuvat jäsenet. Moni elelee ulkomailla leveää elämää eikä haluaisi palata kotiin arkisen aherruksen pariin. Salapoliiseina tehtävänne on siis löytää puuttuvat henkilöt ja tunnistaa heidät - moni yrittää piiloutumalla ja huijaamalla välttää sukunsa velvoitteita.

Joukkue, joka saa koottua koko suvun kokoon ensimmäisenä, on voittaja. Tasolta toiselle ei kuitenkaan pääse, mikäli vaadittava pisteraja ei ylity. Tehtävät on nopeuden lisäksi myös suoritettava hyvin. Älkää antako Seijan, Ollin, Paavon, Aunen ja Antin huijata itseänne!"


Pelaa Oy Lause ja jäsen Ab -Seppo-peliä opettajan antamilla tunnuksilla.

Ope! Lataa Oy Lause ja jäsen Ab -peli Seppon sisältökirjastosta. Kaikki Sä osaat! -porukan pelit löydät tunnuksella säosaat!