7.2.23

Kirjastoon kadonneet

 


"Opettaja on päättänyt viedä teidät jokavuotiselle kirjastokäynnille etsimään luettavaa äidinkielen tunneille. Kirjaston ovella ei kuitenkaan näy opettajaa, ainoastaan joku pipopäinen ukko. Koska ovi on auki, päätätte kuitenkin mennä sisälle ja hoitaa homman.

Aika pian käy ilmi, että astuminen ovesta oli jotain muuta, mitä olitte kuvitelleet. Tylsien kirjarivistöjen ja hiljaisten kirjastovirkailijoiden sijaan löydättekin itsenne keskeltä tarinoita. Salaperäinen koodi kätkee sisäänsä lukemattomien ihmisten elämät: ilot, surut, kivut, kauhut ja toiveet. Ja kun sanoja pysähtyy kuuntelemaan, huomaa miten tarinat kertovat meistä. Sama kaipuu, joka sinun sisälläsi elää, löytyy myös kansien välistä. Ja haave, jonka kanssa luulit olevasi yksin, onkin olemassa jonkun muun mielessä. Riittämättömyys, joka laittaa vihaamaan itseään, on olemassa myös toisissa. Ja toivo, jonka kipeästi haluat olevan jossain, löytyy täältä.

Matkalla tarinoissa teidän tehtävänne on sukeltaa niihin mukaan ja etsiä pala palalta aukeava koodi, joka lopulta avaa teille ovet takaisin omaan maailmaan. Toisaalta, kerran löydyttyään koodi toimii aina myös toisinpäin - kadonnut tarina on pelin jälkeen aina sinun."


Pelaa Kirjastoon kadonneet Seppo-peliä opettajan antamilla tunnuksilla.

Ope! Lataa Kirjastoon kadonneet -lukupeli Seppon sisältökirjastosta. Kaikki Sä osaat! -porukan pelit löydät tunnuksella säosaat!